Sauers.reismee.nl

Hiking and Jungling

nouu...

De afgelopen 2 weken waren weer top..
De ene week Quito was quito.. ik heb het wel gezien hier.. de stad dan tenminste, de mensen zijn leuk! We zijn nog wel naar een heel groot park stadspark geweest en een bioscoop.. Sherlock Holmes.. leuk om spaans te leren met de spaanse ondertiteling.. gisteren nog naar een of ander festival geweest met gave muziek! en we zijn uiteindelijk geeindigd in een boedistentempel.. vrij vreemd en vrij gaaf!
Ohjah ik heb ook nog een Bergbeklommen .. de Pichincha.. heel ontzettend vet om daar op de top te staan!! na een helse tocht door mist en slechte paden op het laatst moesten we ook echt klimmen! en stoppen om de 5 stappen want er was vrij weinig zuurstof in de lucht!
Voor zover Quito want zo heel veel meer heb ik er niet over te vertellen..

Afgelopen week zijn we dan ook de jungle in geweest.. en dat was genieten! en wennen!
Direct de 1e dag al verbrand door de hitte en lekgestoken door de mosquitos!
Wel hadik eenzeer chillhutje met een 2persoonsbed!
Ook hoefde ik deze week eindelijk niet voor mn eigen eten te zorgen.. we kregen 3 maaltijden per dag en elke maaltijd kende 3 gangen.. vaak aten we als hoofdgerecht bijvoorbeeld fruit bij het ontbijt en soep bij lunch en dinner, daarna ei vlees of vis.. en daarna fruit of een taartje!
zeer chill dus! Verder kregen we elke dag 4 uur spaans les, wat dan weer behoorlijk saai was en elke dag een excursie, wat leuk was!een waterval bezocht, naar een Finca del frutas geweest, om allerlei soorten fruit en termieten te eten. Naar een Botanical Garden geweest wat ook heel mooi was, zelf chocola gemaakt, van vrucht tot chocola.. en op een band met een peddel een rivier getrotseerd ook heel gaaf!

Ik heb nu niet zo heel veel zin om meer te schrijven dus ik stop er dan ook maar mee!
De reacties van iedereen vind ik echt heel leuk!
om daar even op terug te komen:
Het spaans gaat nog niet zo top,, maar toch kan ik me aardig redden als ik dingen nodig heb van mensen of gewoon geintereseerd ben! Het verstaan van snel pratende mensen is wel zeer moeilijk!
Over die vrouwen.. Chris mn kamergenoot is inmiddeld ook weg.. en er worden meidenavonden gehouden.. en het is dan ook wel is zwaar om je constand in hun gesprekken te mengen.. ik verlang er dan ook naarom gewoon weer rustig een biertje te drinken met een amigo en denk dan ookregelmatigaan jullie, maten in oldenzaal!

Ik heb ook een telefoonnummer hier waarop ik bereikbaar ben : +593 83227023
En ik zet voortaan al mn fotos op facebook die zijn voor ieder bezichtbaar, ook als je geen facebook hebt.. de link is : http://www.facebook.com/album.php?aid=392093&id=836885001&l=48c24e865b

Nouuu.... Hasta Luego en tot de volgende x, 2 weken denk ik .. dan zit ik namelijk 1 week op de galapagos en heb ik weer genoeg te vertellen

Dikke Groeten Bob

Koen

Sauers,

Zo te lezen vermaak jij je wel, maar wat sneu voor je, al die vrouwen :'( Is de Galapagos trouwens niet één grote rommel nu door die aardbeving+tsunami? Kun je mooi helpen opruimen:P Veel plezier nog en geniet van je cerveza's.

Groeten vanuit het vertrouwde maar koude Oldenzaal

Xxx mam xx

Lieve schat,
leuk weer een verhaaltje te lezen, maar nog heerlijker vond ik 't natuurlijk om gister met je te skypen. Hopelijk zijn er volgende week op de Galapagos iets meer mannen om een biertje mee te kunnen drinken. Hoewel je 't al zei en ik ook zag dat de jongedames er wel heel aardig uitzagen;-). Lieve schat, tot gauw, dikke zoen, mam xxxxx

Alex

Hejj sauers..

Vet om te lezen dat je het nog steeds naar je zin hebt na bijna 1 maand onderweg:D.. in ieder geval veel plezier op de Galapagos eilanden en dat spaans zal 100 % lukken.. bedankt trouwens nog voor je berichtje op t bruintjeshok-gastenboek.. gegroet vanuit t altijd gezellige slovenie haha

Stef

Skouwers!

Echt gaaf die verhalen! Ik wou dat ik daar was om flink wat termieten te eten :P
Nee klinkt echt mooi! mooie ervaringen, en hopelijk heb je daar ook nog beetje chill weer!
Jammer dat je geen amigo hebt.. ik leef met je mee! alleen maar vrouwen :O echt een nachtmerrie!
haha ik zie wel weer wanneer er een nieuw verhaal op staat! dan heb ik ook weer wat te lezen naast 'al' mijn huiswerk!
Wij van de Quartelkes kijken al weer uit naar het onrustig maken van groningen met de enige echte Skouwers! of oldenzaal is ook goed!

Veel plezier nog daar en groeten uit oln'zel xx

Brunink

maatschap,

super man die verhalen. Hier in het buitengelegen Weerselo heeft Koning winter de paling nog steeds niet ingepakt:P. Gaarne het verzoek om een aantal graden deze richting op de sturen.
maat heel veel plezier en doe je best met de chicks

groeten.