Sauers.reismee.nl

Galapagos

Dag Allen,

Hier zit ik dan in een internetcafeetje op de het eiland San Cristobal, 1 der Galapagoseilanden.
Het is hier fijn, de natuur is aangenaam en de thermometer piekt..
Ik zit hier inmiddels een week..
Vorige week zaterdagochtend het afscheid van Quitonog even gevierd tot diep in de nacht, 3 uur.. om 5 uur ging de wekker weer om naar Santa Cruz in de Galapagos te vliegen..
Ik zit hier bij een gastgezin..in het plaatsje Puerto Ayora.. een aardig groot plaatsje voor de Galapagos en het is dan ook non stop druk op straat..
Doordeweeks ¨werk¨ ik van half 9 tot 1 uur met 4 jarige kinderen, dat houd in rondslingeren, zorgen dat ze geen ruzie met elkaar maken, voetballen en ze niet laten ontsnappen uit de klas..
grappig, maar ook aardig vermoeiend
Wink

Na 1 uur zoek ik vaak een strandje op om te snorkelen en een beetje te chillen..
In de weekenden doe ik wat spannendere dingen..
Ben nu op bezoek bij Chris( kamergenoot in quito)op een ander eiland.. gister aangekomen..
Direct aan het bier, en beland op een afscheidsfeestje van een aantal onbekenden waar we per persoon een fles rum hebben soldaat gemaakt..
Iedereen was dan ook aardig in een roes, en we hebben besloten om nog even langs een voetbalveldje te gaan om een paar lokale voetballers uit te dagen voor een partijtje voetbal tegen ons 5.. dat ging zeer moeizaam,, toch heb ik wel 3 x gescoord en hebben we maar met4 tegn5 verloren.. aardig slecht van hun
Tongue out

Vandaag gesurfd en gesnorkeld.. dat is echt heel gaaf hier.. overal zitten schildpadden stingrays mantarayszeehonden, helaas nog geen haaien gezien..
Volgend weekend ben ik van plan om een duiktrip te maken van 3 duiken.. dus dan moet dat wel goedkomen!

Wat minder is hier ten opzichte van Quito is de gezelligheid van andere backpackers om je heen, er zijn hier vooral 50 plusamerikaanse toeristen en de locals kom je toch niet zo heel snel tegen in een bar of op het strand..
Ik kijk er dan ook wel enigzins naar uit om terug te keren naar Quito en vanuit daar verder te backpacken! Eerst nog 4 weken hier en ik zal me ook zeker wel vermaken hier!

Nou tot spreeks,
en mn fotos van de Galapagos zijn te bezichtigen via de volgende link..

Mam

Hey schat, fijn om weer een berichtje op je blog te zien; helemaal leuk met deze prachtige foto er bij.
En wat fijn ook dat je 't bij Chris zo leuk hebt gehad. Ik denk trouwens dat ik 't toch niet zo heel erg vind dat je niet met hem gaat reizen gezien jullie gezamenlijke alcoholgebruik;-). Kan me zo voorstellen dat ze hier meelij met je krijgen: duikje doen, cruisen, balletje on the beach. Dus schat, enjoy!!!
Ben net terug van super intensief weekendje fotograferen met de academie in Maastricht. Het was geweldig, maar ik ben gesloopt.
Lieverd, succes en veel plezier morgen en tot gauw op Skype

Dikke dikke zoen, xxxmamxx

Nigel

backpacker, het gaat goed of niet ? haha vind het top om je verhalen te lezen ! Ben dit weekend nog in de engel met stef geweest.. hebben we ona een behoorlijke erdlinger-pils soldaat gemaakt :P maar goed mijn pils avontuurtje kan natuurlijk niet tippen aan jouw'n zwaaare leventje daar in ecuador haha veel plezier maat !! kus nig

Pien

Hey avonturier bob! Klinkt geweldig allemaal!! Volg je verhalen op de voet, zijn leuk om te lezen! Geniet er van maar volgens mij komt dat wel goed;) Veel liefs en have fun! x Pien

Boudewijn

Hi Bob,
Je verveelt je niet zo te lezen, geweldig, leer je die kinderen nog wat?
Ga je goed,