03/02/2010 --> Next trip!
Nou.. over 3 weken zal mijn avontuur beginen in het Latijnse Amerika!
Het wordt een reis van 5 maanden ongeveer.. dat is wel een tijdje..maar de retour is flexibel dus ik zou nog een weekje eerder of later terug kunnen komen.
De plannen zien er als volgt uit:

03/02/2010 tot 22/03/2010
Quito-Ecuador
Woensdag 3 Februari, zal ik in Amsterdam in het vliegtuig stappen om zo'n 12 uur later te arriveren in Quito.. De eerste 3 weken van mijn reis slaap ik hier in een youthhostel, en zal ik doordeweeks spaansleren op een school.
Hierna ga ik2 weken richtig een lodge in de jungle waar ik meer spaans zal leren en meer van de natuur zal zien. Dan, na een maand school hoop ik woordje spaans te kunnen spreken en neem ik 2 weken vakantie om de hoofdstad Quito of andere dingen van Ecuador nog eens goed te verkennen.

22/03/2010 tot 04/05/2010
Galapagos Ecuador
Na anderhalve maand Quito en omstreken zal ik op het vliegtuig stappen richting de Galapagos eilandengroep hier zal ik ook weer anderhalve maand verblijven..
1 Maand vrijwilligerswerk op een schooltje hoogstwaarschijnlijk wat het werk precies inhoud dat is nog een beetje een verassing/niet duidelijk. Op de galapagos werk ik zon 5uur per dag, dus daar is genoeg tijd om allerlei dingen ernaast te doen.. ik hoop hier dan ook veel te gaan duiken, want het is niet zo heel vreemd als ineens de grootste vis van de oceaan langszwemt.
04/05/2010tot 04/07/2010
BACKPACKEN
Na 3 maanden in Ecuador te zijn geweest,de taal en cultuur van deze mensen te hebben ervaard, wil ik ook nog 2 maanden rondtrekken.. Waar, hoelang, wat te doen dat is nog de vraag.. 1 ding is bekend ik wil eindigen in Panama Stad want daar zal mijn vliegtuig klaarstaan om me terug te brengen naar Nederland op 4 Juli.. zodat ik met jullie nog een feestje kan vieren als Nederland de WK finale wint.
Wauw bob!
Nice... heel veel plezier!!!!!!!!!!! ben stiekem wel beetje jaloers nu ik mijn tentamens aan het leren ben ;) haha hopelijk kunnen we voor de tijd nog even een drankje drinken!
Liefs, myrthe
Topper bob!
echt ontzettend gaaf.. heel veel plezier en vooral genieten natuurlijk!!!!
Liefs, Jessey
Hey Bob, wat een geweldige vooruitzichten! Heerlijk lijkt me dat zeg... Ben erg benieuwd naar je avondturen in zuid amerika! Zal je blijven volgen;) Weet je al hoelaat je vertrekt vanuit amsterdam? Misschien kom ik je wel uitzwaaien met Daan en Joost!
Nou ik hoor nog van je, en waarschijnlijk drinken we volgende week nog een borrel he:d! Tot dan, en geniet van je laatste daagjes hiero xxx
Wat leuk Bob!!!!!!! Vooral de Galapagos lijken me super, en Spaans leren is natuurlijk altijd meegenomen ;)
Wel jammer dat ik je dan nooit meer dronken tegenkom in de Pub....... nouja, dat komt wel weer hahaha
Enjoy! xxxxx
Bob!
Wat een super, super gaaf vooruitzicht? Ben je al helemaal in de mood of moet dat nog komen?;) Ben (net zoals de rest) stinkend jaloers, omdat ik op dit moment ook hard aan het leren ben..
Binnenkort nog een keer biertjes drinken? Lijkt me leuk!
Succes met alle voorbereidingen en hopelijk tot snel!
Kus,
Domi
Vanuit Nieuw Zeeland succes met de verdere voorbereiding en zie je rond de 31e!
groet
je broer
We hebben nog een goede week voor de boeg Sauers:D
BOB!!
WAT 0NTZETTEND TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEN BENIEUWD NAAR JE SPAANS ALS JE TERUGKOMT, GAAF HOOR!!
GENIET ERVAN EN HOPELIJK KUNNEN WE NOG EEN DRANKJE NUTTIGEN VAN TEVOREN;)
XX
Today is the BIG day. Loslaten, voor een moeder wel het allerlastigste wat er is. Zo ontzettend blij dat ik 3 dagen geleden Bas na 5 maanden weer in mijn armen mocht sluiten en nu moet ik jou vanavond alweer laten gaan voor (maybe) 5 maanden.
Maar ik vind het zo ontzettend gaaf voor je. De spaanse taal leren, de heupjes los laten maken door spaanse schonen, tussen de sharks zwemmen op de Galapagos eilanden, please pas op voor je tenen. En wat voor prachtige ervaringen zul je allemaal nog niet meer opdoen.
Ervaringen die niemand je meer afneemt!! En ik heb zo'n rotsvast vertrouwen in je, lieve man, dat je er wat moois van maakt!!
Querido, Buen viaje. Te quiero mucho super.
mam. XXX
Jah! Hallo! Bob Siers! Waar zit je? Hoe is het daar? Hoe ziet het er uit? Vertel me alles! En foto's! Heel veel foto's wil ik zien!
Heey Bob,
Super hoor, maak er een hele mooie tijd van daar.
Groetjes Eugène
Hallo Bob ik ben benieuwd hoe je het daar maakt in zuid amerika,gaat het spaans al een beetje ?
Het is natuurlijk geweldig in zo.n spaans land de taal te leren ,dat gaat het snelst.
Maak er een mooie beleving van en hartelijke groeten van Ria en Jaap
HAI BOB,
PFFF...het is wel AFZIEN met al die vrouwen... kun je het allemaal nog aan? :-) Wat een prachtig avontuur!(Ik was natuurlijk stiekum wel ongerust), Maar zo te lezen red je het best!
Bob een knuffel van mij en geniet enorm van deze prachtige reis.
Liefs Agnes
Hallo Bob, Ik heb gehoord dat je goed bent aangekomen in Quito. De eerste stap is gezet. Je plannen zijn enthousiast en voorlopig weet je wat je wilt. Toch ben ik bang - jouw kennende - dat er van die Spaanse les niet veel terug komt. En weet je waarom niet? De vrouwen in de Spaanssprekende landen zijn over het algemeen veel te mooi! Het zal je veel moeite kosten om je te concentreren op je studie, denk ik. Nee, ik vrees dat je nog wel een keer moet terugkomen! [Grapje] Ik wou dat ik in je schoenen stond, want ik ben stinkend jaloers. Het lijkt mij bijzonder om zo,n mooie reis te kunnen maken. Ook het duiken lijkt mij schitterend. Ik wens je een hele mooie tijd toe en heel veel plezier. Tot slot wil ik eindigen met een Spaanse zin die ik ooit eens heb geleerd. Mucho trabago, poko dinairo, geef mij maar dos cerveza.
Jan.